top of page

Hallarums Naturreservat i Jämjö (Karlskrona)


Vissa familjer har man sådär tokroligt och trevligt med, detta var precis en sådan som fyller mig av energi :) Tack för det familjen Sallander! Jag lägger alltid väldigt mycket jobb på att få bra färger i bilderna, sen funderar jag på vad hänger ni helst på väggen? Själv skulle jag nog svara svartvit :) Ikväll har jag därför redigerat bilderna i gammaldags svartvit (ja jag erkänner smög in ett par i färg)


Fotograf Karlskrona


Fotograf Karlskrona


Fotograf Karlskrona


Fotograf Karlskrona


Fotograf Karlskrona


Fotograf Karlskrona


Fotograf Karlskrona


Fotograf Karlskrona


Fotograf Karlskrona


Fotograf Karlskrona


Fotograf Karlskrona


Fotograf Karlskrona


Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page