top of page

Rosa rutor mot bröstcancer


Here we go again! Äntligen är alla pusselbitar på plats och vi kan droppa nyheten att det blir en kalender 2018!! Redan i mars börjar vi jobba stenhårt med våra 12 nya modeller för att på så sätt få till en riktigt härlig kalender som släpps till försäljning 1 oktober 2017. Fotograf till 2018 års kalender blir Marika Ottosson:www.fotografmarikaottosson.com Följ oss på vår resa här på sidan. Vi kommer, på samma sätt som 2014, presentera våra modeller här, två varje månad fram till oktober. Då firar vi kalendern och rosa oktobermånad med full fokus på bröstcancer. Vi sa ”aldrig mer” men man är väl inte sämre än att man kan ändra sig 😉


Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page