top of page

Godkänd F-skatt

Org 559201-9037

Fotografen

brollopsfotograf

Marika nyss fyllda 40, bosatt i Färjestaden på Öland med min man och våra två barn. Jag har drivit mitt bolag CANMAR AB på heltid flera år men är nu anställd fotograf/mäklarassistent. Jag startade mitt företag 2013.

Jag mår som bäst när jag håller en kamera i min hand, när jag inte håller i en kamera  ser jag världen i kontraster, linjer och olika ljus (ja jag är lite knäpp)

Som fotograf vill jag att ni ska få en fantastisk upplevelse om det så gäller företagsporträtt/bilder, era barn, bröllop eller till och med när jag fotograferar ert hus för försäljning.

En fotografering ska vara roligt för alla!

Varför ska ni då välja mig som fotograf?

Jag lyssnar alltid på er som kund och era önskemål och översätter det till bästa resultat då jag vet att det kan vara svårt för er att veta när och var ljuset är som bäst. Tillsammans tar vi fram ett resultat precis som ni önskat er.

Ni kan alltid lita på att få era bilder inom en rimlig tid, jag vill att känslan av fotograferingen ska finnas kvar när ni får se era bilder. Sist men inte minst har jag aldrig haft en kund som känner att dem haft en tråkig stund med mig :)

.Marika

Fotograf Marika Ottosson
bottom of page