top of page
Nyfödd fotograf

Nyföddfotografering 1050kr 

En nyföddfotografering tar 2-5 timmar och  sker allra helst när barnet inte är äldre än 12 dagar. Under den här tiden i livet sover bebisen som allra mest.

Jag har tagit fram ett stort utbud med fotorekvisita särskilt anpassat för nyföddfotograferingar. Wraps, filtar, pannband, korgar och kläder, allt för att det ska bli bra på bild.

Hur går det till?
En nyföddfotografering är väldigt speciell. Fotograferingen kräver både tid, teknik och tålamod. Jag fotograferar er bebis i klassiska sovpositioner med mjukt ljus och noga utvald rekvisita. För att bebisen ska kunna poseras så behöver den sova, och det är inte alltid den lilla vill göra det. Till min hjälp har jag en hel del knep. För nyföddfoto avsätter jag 2-5  timmar för att vi ska hinna få de foton vi vill mellan matpauser, blöjbyten och vaggning. För att den lilla ska kunna sova och vara naken utan att frysa under fotograferingen värmer jag upp rummet innan ni kommer. Det finns absolut ingen stress utan det får ta den tid det tar. Se fram mot en mysig stund med Er och Er bebis.

Bildpaket nyföddsfotografering 

​Digitala högupplösta bilder för fri användning färg och svartvit.

Lågupplösta bilder för sociala medier ingår om man även vill ha det.

1 bild 550:-

5 bilder 2000:-

10 bilder 2500:-

15 bilder 3200:-

20 bilder 3750:-

Alla utvalda bilder 4750:-

 

(bilderna levereras både i färg och svartvit, högupplösta)

Efterbeställning av bilder finns det alltid möjlighet till.Borttappade filer levereras igen mot en administrativ avgift på 250kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyfödd fotograf
bottom of page