Bröllop i Karlskrona


Igår träffade jag de varmaste, kärleksfullaste, mysigaste, roligaste och helt klart de snyggaste brudparet...okej jag är kanske en aning jäv i detta fallet men jag menar varje ord! Tusen tack Anna och Hannes för en helt fantastisk dag, kväll och natt <3 Med orden allt löser sig kommer här några bilder, för visst löste det sig...de kom bara några droppar :)

För en gångs skull fick jag även njuta av bröllop då jag och min man även var gäster på detta underbara bröllop! Vilken dag/kväll och natt, fantastiskt roligt!

Vigseln var i amiralitetskyrkan, sedan åkte vi ut till Stumholmen för bröllopsfotograferingen, därefter var det fest på Dragsö.

Jag njuter verkligen av dessa bilderna, hoppas ni med gör det :)

Här kommer några få av alla vackra bilder, ja ni ser ju själva vilka förutsättningar jag hade!
#bröllop #marikaottosson #fotografkarlskrona #karlskrona #bröllopsfotograf #fotografmarikaottosson #västkusten #blekinge #barnfotograf #fotograf #skåne #öland #gotland #kalmar #småland #bröllopsklänning #brudbukett #brud #wedding

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square