top of page

Nyföddfotografering med Tim


Mamma Patricia var hos mig redan när Tim låg i magen och tog vackra gravidbilder. Nu har lille Tim kommit till världen och var 6 dagar gammal när han "klev" in hos mig och tog mig med storm i sina hängslen <3


Lille Tim 6 dagar gammal


Lille Tim 6 dagar gammal


Lille Tim 6 dagar gammal


Lille Tim 6 dagar gammal


Lille Tim 6 dagar gammal


Lille Tim 6 dagar gammal


Lille Tim 6 dagar gammal


Lille Tim 6 dagar gammal

#barnfotografering #fotografkarlskrona #fotografmarikaottosson #blekinge #nyfödd #gravidfotografering #marikaottosson #karlskrona #skåne #småland #barnfotograf #Blekinge #babycard #barncancerfonden #nyföddsfotografering #studiofotografering #jämjö #öland #fotograf #österlen #kalmar

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page