top of page

Lina och Flora


Februari 2015 fick jag ett långt och känslosamt meddelande av en tjej från Helsingborg. Lina och hennes dåvarande sambo hade precis blivit föräldrar till lille Frank. Alla föräldrars mardröm är att ens barn inte ska må bra, de gjorde inte lille Frank. Frank led av sjukdomen Epidermolysis Bullosa. Jag fick äran att åka ner en vinterdag 2015 för att föreviga den nyblivna familjen. När jag är på väg ner får jag ett meddelande av Lina, Frank hade blivit sämre och de måste åka in till sjukhuset, jag han aldrig träffa Frank, han somnade in i sitt hem dagen efter. En stor önskan av mamma Lina var att han just skulle få somna in hemma i sitt hem. Frank blev 4 månader <3 I höstas fick jag att nytt meddelande av Lina, gissa om jag blev glad eftersom jag funderat så mycket på familjen. Lina hade precis blivit mamma till en liten Flora. Lina har valt att skaffa lilla Flora på egen hand då hon blev ensam en kort tid efter att Frank somnat in. Igår fick jag möjligheten att träffa Lina och Flora i Mellbystrand, både jag och Lina är sååå glada över att äntligen fått träffas och jag hoppas att det blir fler gånger. Önskar dessa två tjejer all lycka <3

Zuperhjälten Frank http://www.karnan.nu/historien-om-en-zuperhalte/ Linas historia http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23761705.ab


barnfoto


barnfoto


barnfoto


barnfoto


barnfoto


barnfoto


barnfoto


barnfoto


barnfoto


barnfoto

#barnfotograf #barnfotografering #mellbystrand #fotografvästkusten #fotografhalland #fotografmarikaottosson #bröllopsfotograf #fotografkarlskrona #gravidfotografering #fotograf #karlskrona #marikaottosson

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page