Bröllop i Augerum kyrka Karlskrona


När man träffar en Målare och en blivande Präst får man inte bara fråga om det är okej att ha skruttiga gamla hus i bakgrunden utan man får också lära sig lite skillnad på olika kyrkor...Marcus tyckte det var okej med skruttiga hus :) Mathilda bar sin farmors bröllopsklänning som hon hade när hon gifte sig för 50år sedan, jag är helt övertygad om att farmor var med idag på sitt vis <3 Jag har alltid varit ett fan av Patrik som är Präst i Jämjö församling, men idag har jag fått äran att få träffa Mathildas vän som vigde paret, tror jag har en idol till :) Vill bara avsluta med att hylla regn, regn ger fantastiska bilder...varje fotografs mardröm är stekande sol mitt på dagen :) Önskar Mathilda och Marcus ett långt och lyckligt liv tillsammans!




















#fotografblekinge #bröllop2018 #bröllop2017 #fotografkalmar #fotografhalland #österlen #wedding #Blekinge #fotografmarikaottosson #marikaottosson #karlskrona #fotografkarlskrona #bröllopsklänning #brudbukett #bröllopsfotograf #blekinge #bröllop #brud #jämjö #fotograf #öland #fotografÖland

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square