top of page

Bröllop i Augerum kyrka Karlskrona


När man träffar en Målare och en blivande Präst får man inte bara fråga om det är okej att ha skruttiga gamla hus i bakgrunden utan man får också lära sig lite skillnad på olika kyrkor...Marcus tyckte det var okej med skruttiga hus :) Mathilda bar sin farmors bröllopsklänning som hon hade när hon gifte sig för 50år sedan, jag är helt övertygad om att farmor var med idag på sitt vis <3 Jag har alltid varit ett fan av Patrik som är Präst i Jämjö församling, men idag har jag fått äran att få träffa Mathildas vän som vigde paret, tror jag har en idol till :) Vill bara avsluta med att hylla regn, regn ger fantastiska bilder...varje fotografs mardröm är stekande sol mitt på dagen :) Önskar Mathilda och Marcus ett långt och lyckligt liv tillsammans!


Bröllop Karlskrona


Bröllop Karlskrona


Bröllop Karlskrona


Bröllop Karlskrona


Bröllop Karlskrona


Bröllop Karlskrona


Bröllop Karlskrona


Bröllop Karlskrona


Bröllop Karlskrona


Bröllop Karlskrona


Bröllop Karlskrona


Bröllop Karlskrona


Bröllop Karlskrona


Bröllop Karlskrona


Bröllop Karlskrona


Bröllop Karlskrona


Bröllop Karlskrona


Bröllop Karlskrona


Bröllop Karlskrona

#fotografblekinge #bröllop2018 #bröllop2017 #fotografkalmar #fotografhalland #österlen #wedding #Blekinge #fotografmarikaottosson #marikaottosson #karlskrona #fotografkarlskrona #bröllopsklänning #brudbukett #bröllopsfotograf #blekinge #bröllop #brud #jämjö #fotograf #öland #fotografÖland

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page