top of page

Barnfotografering


Har du som Ulrica och Herman en härlig 2-åring hemma och funderar på en fotografering, tveka inte! 2-åringen är en helt ljuvlig ålder på alla sätt även att fotografera. Barnet vågar lämna mamma och pappas hand korta stunder för massa bus och här ännu inte nått trotsåldern 😉 Underbara Julia och fotograferingsmässigt säger jag äntligen lite svalare väder <3#familj #fotografÖland #fotografblekinge #syskonfotografering #fotografkalmar #studiofotografering #jämjö #familjefotografering #Blekinge #österlen #barnfotograf #barnfotografering #kalmar #syskon #skåne #fotografmarikaottosson #familjefotograf #bröllopsfotograf #fotografkarlskrona #marikaottosson #gravidfotografering #karlskrona #fotograf #öland #blekinge #gotland #bröllop #nyföddsfotografering

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page